آپارتمان پایان کار ندارد، چجوری باید وارد معامله بشویم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۸ #17256106

خانه نوسازی رو پسندیدیم و از لحاظ ظاهری فقط کابینت یه سری واحد ها آماده نشده هنوز. آسانسور و مابقی موارد حاضره و فروشنده هم گفته حداکثر تا ۱ اسفند خونه رو به ما تحویل میده. آپارتمان پایان کار نداره چجوری باید وارد معامله بشیم و چه چیزایی رو باید چک کنیم و ریسکش چقدره

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است در مبایعه نامه شرط فسخ ذکر کنید که درصورتی که فروشنده تا تاریخ معینی پایان کار اخذ ننماید معامله فسخ و ثمن پرداختی باید عودت گردد

سلام
چجوری باید وارد معامله بشیم/خانه‌های نوساز که هنوز سند ندارند خطرناک هستند.
در واقع بدون پایانکار مالکیت فرد هم زیر سواله و قانونا نمیتونه به دیگران ملک رو بفروشه. که در این حالت معمولا واحد هایی که خلافی دارند و پایانکار ندارند به اجبار واحد هارو به صورت وکالتی با قیمت خیلی پایین تر از عرف منطقه میفروشن که ریسک زیادی هم برای خریدار به دنبال داره.
ریسکش چقدره//
پس از اتمام عملیات ساختمانی، در صورتی که ساختمان مورد تایید شهرداری باشد و مواردی همچون خلافی یا بدهی نداشته باشید، شهرداری و یا سازمان متولی امر مدرکی تحت عنوان "پایان کار" به شما می دهد. این مدرک پایان عملیات ساختمانی را تایید می کند. پایان کار یکی از مهمترین مدارکی است که یک ساختمان دارد و در آن کاربری ملک مشخص می شود.

سلام
می توانید ضمن قرارداد شرط کنید اگر تا تاریخ الف پایان کار اخذ نگردید شما حق فسخ قرارداد و مطالبه خسارت را داشته باشید