آیا اقدام قیم که موجب ضرر افراد ذینفع است و ضرر و یا سودی به حال محجور ندارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۷ #17227323

با سلام و وقت به خیر؛
چنانچه شخصی در زمان سلامت عقل صلحی انجام دهد با حق فسخ و چند سال پس از انجام صلح محجور گردد آیا اگر قیم محجور بدون اینکه ضرری متوجه محجور باشد و صرفا با این نیت که به افراد ذی نفع در صلح نامه ضرر وارد کند یعنی اشخاص ثالثی را از منفعت صلح محروم نماید و با فسخ صلح نامه افراد دیگری را صاحب سود کند تکرار میکنم وجود صلح نامه ضرری بر منافع محجور نمیکند و شخص محجور در زمان سلامت عقلی با اختیار کامل اقدام به انجام صلح نامه که به صورت عمری با حق فسخ است نموده است ؛ آیا اقدام قیم که موجب ضرر افراد ذی نفع است و ضرر و یا سودی به حال محجور ندارد و حتی بر خلاف میل باطنی محجور و خلاف نظر آن است به نوعی سو استفاده از محجور است؟ و افراد ذی نفع در صلح میتوانند از قیم برای ایجاد ضرر و زیان به خود به واسطه این موضوع شکایت کنند؟

مشاوره حقوقی صلح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر قیم قادر به فسخ عقدی که توسط محجور قبل از محجوریت خود منعقد کرده را فسخ نماید

با سلام
خیر قیم نمیتواند عقدی را که محجور در زمان قبل ار حجر منعقد کرده اند را فسخ نماید.