تخلیه حساب بانکی با این اطلاعات امکان دارد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۵۲۰ #17222230

سلام ببخشید میخواستم بدونم با اطلاعات یکی از کارت بانکیمون مثل رمزاول و دوم شماره حساب اسم مالک و .... امکان تخلیه حساب های بانکی دیگمون هستش خیلی ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با توجه به هک شدن کارتهای بانکی اخیر دور از ذهن نیست

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر ربطی به حساب های دیگر ندارد.

سلام بعید به نظر نمی رسد

سلام

امکان ندارد یک شخص بتواند با داشتن اطاعات کامل یک کارت بانکی بتواند سایر کارتها را تخلیه کند

سقف انتقال یا خرید با رمز دوم ۱۰۰ هزار تومان می باشد و بالاتر نیاز به رمز یکبار مصرف که ان هم برروی خط مالک حساب ارسال می گردد مشخصات صاحب سیمکارت و کارت بانکی یکی باید باشد فقط شارژ همراه امکان تخلیه دارد.

خدمات بدون کارت هم نیاز به ثبت اطلاعات در درگاه غیر حضوری دارد و مراجعه به خودپرداز دارد که این امکان باز وجود ندارد.

اینکه هکر حرفه ای کار خاصی بتونه انجام بده بازم بعیده

با اطلاعات یکی از کارت بانکیمون مثل رمزاول و دوم شماره حساب اسم مالک و .... امکان تخلیه حساب های بانکی ، دیگر شما نیست.

سلام نمی شود کلا رد کرد احتمال دارد

امکان فیشینگ وسرقت اطلاعات کارت بانکی و سرقت وجوه محتمل خواهد بود