آیا می‌توان به تامین دلیل اعتراض زد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۱,۹۶۲ #17221457

با سلام
من سه ماهه پیش تصادف داشتم مقصر طرف مقابل بود الان برای خسارت ماشین بیمه زده ۳۶ ملیون در جایی که خسارت من ۴۶ ملیون شده همه کارا تو نمایندگی رسمی سایپا هم انجام شده
سقف تعهدات بیمه ۳۰ ملیون بوده و بیمه میگه من ۳۰ ملیونو میدم بقیشو باید از طرف مقابل بگیری
اون طرف هم نمیده میگه برو شکایت کن
رفتم شورا حل اختلاف اونام کارشناس فرستادن بدون اینکه ماشینو درست ببینه گفت نظریه کارشناس بیمه رو بده دادم بهش دقیقا از همش عکس گرفت و عین همون زد خسارت ۳۶ ملیونه
الان من بخوام اعتراض بزنم میتونم؟؟؟
میتونم همه خسارتو بگیرم با اراده فاکتور نمایندگی به شورا حل اختلاف؟؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما میتوانید تامین دلیل نمایید .

سلام به نظر کارشناس اعتراض بزنید لذا مجددا تامین دلیل دهید موفق باشید

باسلام نظریه کارشناسی قابل اعتراض خواهد بود. کارشناس مستندبه مدارک و مستندات ازجمله فاکتورهاو هزینه کرد کارشناسی خواهد نمود.

سلام در مهلت مقرر قابل اعتراض است

باسلام
دوباره تامین دلیل نمایید.

با سلام
به نظریه کارشناس اعتراض کنید

بادرودوسلام امکان اعتراض به نظریه کارشناس موجود می باشد.