چگونه از شخصی که به او وکالت داده ایم که به تعهدات خود عمل نکرده، شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۵ #17221006

بر اساس کدام ماده و قانون می توان از وکیل غیر رسمی که به تعهدات خود عمل نکرده شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مواد ۱۸۳ تا ۲۶۳ قانون مدنی

بستگی به تخلف وکیل از موضوع وکالت است در ثانی باید مشخص شود که جرم مرتکب شده یا تخلف قراردادی بوده

با سلام
شما با عناوین متعدد مانند خیانت در امانت عدم رعایت مصلحت و..می توانید شکایت و یا دادخواست حقوقی مطرح فرمایید

با سلام
بستگی به نوع شکایت شما دارد (کیفری یا حقوقی)
اگر تخلفی از وکیل بروز نموده میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت از ایشان شکایت کنید
و یا تحت عناوین حقوقی و عدم رعایت مصلحت موکل علیه ایشان طرح دعوا کنید
و یا مطالبه حساب ایام وکالت از وکیل مربوطه...
با توجه به تعدد عناوین پیشنهاد میکنم حتما با وکیل دادگستری مشورت نمایید

قانون مدنی مواد ۱۸۳ تا ۲۶۳ (حسب مورد)