با این شرایط آیا مزایده صورت گرفته خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۳ #17199022

باسلام
ما چند برادر هستیم که یکی از ما در زندان بسر میبرد و نام او در شناسنامه پدری ثبت نشده و قاضی رای به فروش ملک را داده است بنا به درخواست انحصار وراثته یکی از وراث. انهم به صورت مزائده و صبح روز مزائده ما به دادگاه زفته و این موضدع را با قاضی در میان گذاشتیم و منشی ایشان گفت شما یک درخواست برای سهم او یه دادگاه ارائه گنید حال میخواهم بدانم با این شرایط ایا مزائده صورت گرفته خواهد شد یا خیر و سهم الارث ان برادرم چه میشود

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مزایده برگزار می شود و سهم برادرتان در صندوق دادگستری نگهداری میگردد.

مزایده برگزار شده و سهم برادرتان در صندوق دادگستری نگهداری میگردد تا در زمان مراجعه به وی پرداخت شود .