ایا زوجه میتونه باعث طولانی تر شدن روند رسیدگی به پرونده طلاق و صدور گواهی نهایی عدم سازش توسط قاضی بشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۴۶ #17192434

سلام. درصورتی که طلاق به درخواست زوج صورت گیرد و پس از برگزاری جلسه دادگاه و داوری و ... گواهی عدم امکان سازش هم صادر شه، ایا زوجه میتونه نسبت به صدور این حکم اعتراض کنه و درخواست تجدیدنظر بزنه؟
در کل میخوام بدونم ایا زوجه میتونه باعث طولانی تر شدن روند رسیدگی به پرونده طلاق و صدور گواهی نهایی عدم سازش توسط قاضی بشه و چطور؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه نسبت به حکم اعتراض شود مدت قطعی شدن حکم طولانی تر خواهد بود

سلام بله زوجه میتواند تجدید نظر خواهی و بعدش فرجام بدهد ک این دوامر باعث طولانی تر شدن روند رسیدگی به پرونده میشود

با سلام،در صورت عدم اسقاط حق تجدیدنظر خواهی بله می تواند.

با سلام
حکم بدوی قابلیت اعتراض دارد مگر اینکه طرفین در جلسه حق تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی را اسقاط نموده باشند.

موفق باشید.

باسلام واحترام .زوجه درمهلت مقررمیتواند تجدیدنظر خواهی نمائید وبعد هم فرجام خواهی وبه این طریق روند را طولانی تر نمائید

باسلام
درصورتی که هنوز زمان برای اعتراض باقی میتوانید تجدید نظر بزنید

باسلام در فرض مزبور زوجه میتواند تجدید نظرخواهی نماید و پس از آن حق فرجام خواهی نیز دارد