حکم سازنده رسیدساز چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۹۲ #17187158

سلام حکم جرم سازنده ربات رسیدساز فیک در تلگرام چیه و جریمش چنده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معاون در جرم کلاهبرداری است

سلام وقت بخیر
علی الاصول ۳ تا ۶ ماه حبس به اضافه جزای نقدی میباشد.

سلام جز جرائم اینترنتی محسوب میشود وبعنوان کلاهبرداری درج میشود که برای ان هم جزای نقدی وحبس لحاظ میشود

بادرود فراوان از جرائم اینترنتی محسوب می‌شود و جزای نقدی و حبس دارد

باسلام.از مصادیق تحصیل مال از طریق نامشروع می باشد.

افرادی که به اینگونه کارها دامن می زنند کلاهبردارشمرده شده ودر قانون برای آنها مجازاتهای حبس وجزای نقدی در نظر گرفته شده است

کلاهبرداری اینترنتی و مجازات حبس و جزای نقدی دارد