ایا جلسه ی دادگاه دیگری برگزار می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۵۹ #17185055

با سلام
بعد از چند جلسه دادگاه تمکین دادگاه به نفع من رای صادرکرد و همسرم را ملزم به تمکین در منزل بنده کردند
در دادنامه به همسرم ۲۰ روز وقت داده بودند تا اعتراض به رای دادگاه بزنند
روز بیستم همسرم به رای دادگاه اعتراض زده اند
دو روز پیش پیامکی اومد برام که نوشته بود برای شما ابلاغیه تجدید نظر خواهی برایتان ارسال شده

می خواستم بدونم ایا امکان اینکه جلسه ی دادگاه دیگری امکان داره برگذار بشود؟
روند کاری دادگاه توی این گونه مسائل چطوری هست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی :فرض مذکور : بنا بر رویه شکلی دادگاه تجدید نظر جلسه دادگا ه نیز با حضور یک قاضی و دو مستشار برگزار میشود که در دعاوی خانواده با یک قاضی و یک مستشار و یک مشاور خانواده (خانم) تشکیل و به تجدید نظر خواسته رسیدگی و چنانچه رای بدوی برابر قانون صادر شده باشد تایید و استوار میگردد .و چنانچه برابر قانون صادر نشده باشد یا مدرک جدیدی و یا مواردی که موجب نقض زای بدوی به دادگاه ارائه شود دادنامه بدوی نقض و ...... الی آخر (با توجه به فراوانی مطلب در این مورد از شرخ آن خودداری مینمایم )
لذا به صرف پاسخ حضرتعالی رای بدوی با توجه به مطلب ارائه شده توسط حضرتعالی و قوانین خانواده تایید میگردد و در ادامه به دایره احرای احکام مراجعه و اجراییه ایی بدون ضمانت اجرا برای همسرتان صادر میشود . اگر ایشان در منزلی که تهیه کردید و به احرای احکام معرفی کردید تشریف نیاورند و تمکین نکنند. شما میتوانید درخواست نشوز زوجه را به قاضی اجرای احکام بدهید و با صدور حکم نشوز .نفقه زوجه ساقط میگزدد و تبعات خود را دارد از جمله میتوانید از دادگاه تقاضای تجدید فراش کنید و ..... در نهایت چون سوال حضرتعالی دارای پاسخ فراوانیست که در متضاد هم کلی جوابیه دارد لذا به همین اندازه بسنده میکنم امیدوارم پاسخ شما را داده باشم.