آیا حکم اولیه تمکین تغییر خواهد کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۲ #17176067

با سلام
الان همسرم چند وقته خودش رفته و مهریه رو گذاشته اجرا بدون هیچ دلیلی و به خانه هم برنمی‌گرده حکم عدم تمکین به نفع من صادر شده و اونا یه لایحه دروغ که گفتن من خودم بیرونش کردم و تهدید کردم و خطر جانی براش داشتم دادن واعترض زدن برا استان وکیل بنده هم جواب داده ولی الان یک ماه از اعتراض و رفتن پرونده به دادگاه استان میگذره و هیچ خبری نشده، چند وقت طول می‌کشه جواب بیاد؟
و حکم قطعی شه؟
و آیا ممکن است حکم اولیه که به نفع من بوده تغییر کنه؟
و اگر حکم تمکین قطعی به نفع من صادر شه و زوجه نخواد برگرده برا ازدواج مجدد اقدام کنم راه طلاق برا زوجه میسر میشه؟
ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمان مشخصی ندارد و نتیجه قابل پیش بینی نیست .
اگر با اذن دادگاه ازدواج نمایید دلیلی بر طلاق نیست

اگرادعای زوجه مستند نباش. حکم اولیه تمکین تغییر نمیکنه

مدت رسیدگی در محاکم قابل پیش بینی نیست

تغییر حکم بستگی به قوت استدلال آنها در لایحه تجدیدنظرخواهی دارد

بله اگر ازدواج مجدد کنید حتی به حکم دادگاه زوجه می تواند تقاضای طلاق کند.

مدت رسیدگی در محاکم قابل پیش بینی نیست

تغییر حکم بستگی به قوت استدلال آنها در لایحه تجدیدنظرخواهی دارد

بله اگر ازدواج مجدد کنید حتی به حکم دادگاه زوجه می تواند تقاضای طلاق کند

سلام زمان رسیدگی و صدور حکم و هم چنین تایید اعتراض یا رد آن اصلا قابل تعیین نیست . باید صبر کنید تا دادگاه تجدید نظر رای صادر کند .