آیا شکاک بودن زوج دلیل موجه ای برای عدم تمکین زوجه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۲ #17175266

آیا اعتراض زوجه به رای دادگاه عدم تمکین با استناد به گواهی پزشکی قانونی مبنی بر شکاک بودن زوج میسر واقع میشود یا نه ؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
خیر نمیتوان به این مورد استناد نمود مگر اینکه نوعی اختلال وسواسی یا روانی باشد .

سلام و درود
خیر پزشکی قانونی رفتن بی فایده است .
اگر زوج از تمکین خاص یا عام جلوگیری میکند میتوانید به پزشکی قانونی مراجعهکنید برای تمکین خاص
اگر ثابت شود میتوانید دادخواست دهید

سلام بعید است در گواهی پزشکی قانونی لفظ شکاک بودن قید شود . اما اگر بیماری دارد که بودن زوجه در منزل برایش خوف ضرر جانی یا مالی دارد ، می تواند تمکین نکند و تقاضای تعیین مسکن علیحده نماید .

با سلام ووقت بخیر
زوجه باید تمکین خاص و عام نسبت به زوج داشته باشد و شکاکیت زوج دلیل محکمه پسندی برای عدم تمکین زوجه نمی باشد مگر اینکه قاضی این مورد را بپذیرد.