اگر فروشنده ملک را تحویل ندهد الزام به تنظیم سند میباشد یا الزام به اخذ پایان کار؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۲۶۴ #17128

باسلام و خسته نباشید و تشکر از سایت خوبتان،

در دی ماه 1392 آپارتمان 65 متری به مبلغ 340 میلیون تومان پیش خرید کردم

که در تاریخ 20 بهمن ماه همان سال (1392) واحد را تحویل گرفتم و مبلغ 305 میلیون تومان به فروشنده پرداخت کردم و 35 میلیون برای محضر که مورخ 30 آبان 1393 بود باقی ماند

قبل از محضر فروشنده به علت حاضر نبودن مدارک تاریخ محضر را به 15 اردیبهشت 94 تغییر داد

در تاریخ 15 اردیبهشت 94 به محضر نیامد و برگه عدم حضور فروشنده را گرفتم

حال از طریق شورای حل اختلاف در خواست تامین دلیل کردم و متراژ آپارتمان 60.5 بوده است و با محاسبه این متراژ بدهی من 11 میلیون و خرده ای میشود

خواستم برای الزام به تنظیم سند اقدام کنم که یکی دیگر از مالکین گفت این ساختمان بالغ بر 250 میلیون بدهی به شهرداری دارد و انشعاب آب ندارد و به ادارات دیگر نیز بدهی دارد

با مراجعه به شهرداری متوجه شدم باید کل بدهی ها پرداخت گردد این در حالی است که فروشنده و شرکا هیچکدام پاسخگو نیستند و چند شریک هستند که باهم اختلاف دارندو از 18 واحد فقط 3 واحد را فروخته اند و پیگیر سند نیستند

آیا راهی برای گرفتن سند فقط برای آپارتمان من هست ؟
آیا میتوانم از فروشنده شکایت نمایم ؟
آیا باید الزام به تنظیم سند کنم یا الزام به اخذ پایان کار یا در خواست صورتمجلس تفکیکی یا دعاوی شهرداری !!!
چه اقدامی باید بکنم ؟

ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وعرض ادب شما باید فروشنده را با دادخواست الزام به سندی که تقدیم دادگاه می کنید ملزم به اخذ پایان کار وپرداخت خسارت تاخیر تادیه نمایید

در حال حاضر شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ایشان تنظیم نمائید و هر روز که زمان میگذرد و سند تنظیم نمیشود میتوانید خسارت تاخیر را از ایشان مطالبه کنید. لذا وقتی ایشان ملزم به تنظیم سند میشود باید پایان کار و هزینه های دیگر نیز از طرف ایشان پرداخت شود.