امکان خرید مجازات هست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۶۹ #17113783

سلام بنده بعلت اینکه داخل ماشینم یک عدد پایپ و دوگرم وده سانت شیشه و یک گرم و پانزده سانت تریاک گرفتن حکم نهایی که برایم صادرشد دوسال زندان و شصت ضربه شلاق تعزیری و
سیزده میلیون و یکصد هزار تومن جریمه نقدی صادر شد سوال اولم اینه که ایا این حکم عادلانه و
درست است وسوال دومم اینه که اگه من بخوام دوسال زندان وشصت ضربه شلاق بخرم چقد باید پرداخت کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .پاسخ منفی است......

خیر امکان پذیر نیست ...

با درود خیر این امکان برایتان وجود ندارد .

درود بر شما
احتمال تبدیل مجازات های فوق در محله تجدید نظر با اعتراض شما و وجود جهاتی برای تخفیف وجود دارد .

سلام
خیر این امکان برایتان وجود ندارد .

سلام
مجازات قابل خرید نیست

چنین چیزی امکان‌ پذیر نیست