مزاحم تلفنی دارم چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۶۲۱ #17093605

مزاحم تلفنی دارم وخیلی برام مشکل ساز شده میخام بفهمم کیه و کجا هست که تهدیدم میکنه فقط شمارشا دارم

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جهت شکایت مزاحمت تلفنی به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکواییه تقدیم کنید.

سلام شکایت مزاحمت تلفنی انجام و پیگیری نمایید موفق باشید

شکواییه مزاحمت تلفنی مطرح کنید

بادرودوسلام ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی به عنوان مزاحمت تلفنی شکایت خودرا ثبت نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدتحت عوان مزاحمت تلفنی شکواییه خود را تنظییم نمایید

با سلام ، می توانید از طریق احدی از دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان مزاحمت تلفنی شکایت خویش را ثبت نمایید .