تغییر نام امیر علی امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۶ #17090977

سلام وقت بخیر من پسر سه ساله ای دارم به اسم امیر علی از نوزادی همه علی صداش زدن
میخوام تو شناسنامه هم علی باشه امکانش هست؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

سلام و درود.
برای تغییر نام دو روش اصلی و عملی وجود دارد.

اول مواردی که در قانون پیش بینی شده است و توسط ثبت احوال انجام می گیرد.
دوم مواردی که در قانون به صورت صریح ذکر نشده و باید از طریق دادگاه پیگیری نمود.

گروه اول را قانونگذار در ماده ۲۰ قانون ثبت احوال کشور (اصلاح در سال ۱۳۶۸) در رابطه با تغییر نام کوچک در شناسنامه ذکر کرده است که می توانید مطالعه نمایید.

روش دوم پیگیری از طریق دادگاه است و رویه آن از طریق دادگستری به شکل زیر است:

پس از تنظیم و ثبت دادخواست تغییر نام به طرفیت اداره ثبت احوال در دفتر خدمات قضایی، تاریخ جلسه رسیدگی دادگاه از طریق پیامک مشخص می شود.

در جریان باشید که معمولا از طریق نماینده ثبت احوال، طی لایحه ای مخالفت خود را با تقاضای شما ابراز می دارد.

البته موارد زیادی داشته ایم که تغییر نام مذهبی انجام شده است.

پس از رسیدگی رای بدوی (اولیه) صادر می شود که اگر احیانا به نفع شما نبود می توانید ظرف بیست روز تقاضای تجدید نظر نمایید تا دوباره رسیدگی شود.

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما

با سلام
برای تغییر اسامی شرایطی وجود دارد از جمله اینکه اسم نامتناسب باشد مثلا از عناوین کشوری و لشکری یا نام های مستهجن باشد ویا اسامی که به نوعی توهین به مقدسات اسلامی باشد با توجه به این موضوع امکان حذف و تغییر بعید به نظر میرسه