آیا می توانم بعنوان فریب در ازدواج شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۱ #17089458

قبل از ازدواج به اینجانب گفته بود که قبلا با مرد دیگری فقط چند روز عقد بوده و سپس از او جدا شده. اما متوجه شده ام که ازدواج هم کرده بوده. البته با داشتن حکم دادگاه و مبنی بر مدخوله نبودن ازدواجش نام فرد قبلی را از شناسنامه پاک کرده و شناسنامه جدید گرفته بوده است.

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با عنایت به اینکه قبل از ازدواج شما را در جریان امور قرار داده اند بنابراین سوئ نیت در امر ازدواج نداشته اند که از مصادیق فریب در ازدواج باشد

با سلام
شما بایستی برای اثبات ادعای خود با دستور قضایی از اداره ثبت و احوال گواهی تجرد یا ازدواج زوجه را استعلام نمایید و در صورتی که ازدواج داشته و شما بتوانید ثابت نمایید که قبل از ازدواج به شما واقعیت را نگفته است میتوانید اقدام قضایی بخاطر فریب در ازدواج اقدام قانونی نمایید.