میتونه از کارمند دانشگاه شکایت کنه و خسارت ازش بگیره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۳۴ #17076531

سلام خسته نباشید اگه کارمند دانشگاه دانشجو رو اذیت کنه و دانشجو بهش خسارت مالی بخوره؟به خاطر اذیت کردن کارمند

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
در صورتی که خسارت قابل ارزیابی و تعیین باشد بله امکان مطالبه خسارت وجود دارد.

سلام در صورت ورود خسارت و اثبات آن امکان شکایت وجود دارد

بادرودوسلام چنانچه مدارک و مستندات دارید امکان شکایت می باشد.

اگر دلائل و مدارک دارید قابل پیگیری می باشد و ارتباطی به کارمند بودن ندارد

منظور شما از اذیت چیست . بعید میدونم خسارتی قابل دریافت باشد هرچند موضوع را تسریح نکرده اید

در صورت اثبات ادعا امکان شکایت وجود دارد .

جهت اظهارنظر قطعی بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.