با تقاضای رفع مسدودی حساب ایا پرونده مختومه میشه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۶۳۰ #17072465

سلام وقت بخیر برای مطالبه مهریه حسابهای همسرمو مسدود کردم الان از اداره ثبت نامه دادن پولها رو به حساب ثبت بریزن اگر به حساب ثبت بره زمان میبره تا پول به دستم برسه برای همین میخوام تقاضای رفع توقیف بدم ولی نمیدونم همچین تقاضایی بدم کل پرونده مختومه میشه یا بازم پرونده باز میمونه؟چون خونه و ماشین و ...داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
رفع مسدودی ربطی به مختومه شدن پرونده ندارد

با سلام خیر ربطی به مختومه شدن پرونده نخواهد داشت

رفع مسدودی حساب ارتباطی با مختومه شدن پرونده ندارد شما میتوان درخواست توقیف مال بدهید. هر چند وجه نقد حساب بانکی بهتر است زیرا معرفی اموال نیاز به کارشناسی دارد و آن هم زمانبر است.

ممکن هست سایر روش های اجرای حکم در پرونده اعمال شده باشد بر این اساس باید بعد از رضایت محکوم له تمام مراحل اجرا رفع اثر بشن تا پرونده مختومه اعلام شود

رفع مسدودی حساب ربطی به مختومه شدن پرونده ندارد.

این کار باعث مختومه شدن پرونده نمیشود.

بادرودوسلام برای رفع توقیف حساب ها اقدام نمایید.