چطور می توانم مالکیت ماشین را داشته باشم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۹ #17055894

سلام من از اتباع خارجی هستم و مدرک کارت امایش معتبر دارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز برای اینکه ماشینتون رو به نامتون بزنید باید گذر نامه داشته باشید چون برای این کار در مرحله ی اول باید پلاک ماشین به نامتون بشه و وقتی برای اینکار به تعویض پلاک مراجعه کنید ازتون گواهی نامه رانندگی میخوان، برای اتباع فقط به این صورت است و اگه گواهی نامه و گذر نامه داشته باشید بعد از اینکه پلاک به نامتون شد به دفتر اسناد رسمی میرید و سند به نامتون زده میشه اما در حال حاضر که پاسپورت ندارید پس قطعا گواهی نامه هم ندارید پس میتونید سند رو به اسم یه شخصی که این شرایط رو داره بزنید و برای محکم کاری و جلوگیری از سو استفاده و... اگه سوالی دارید بفرمایید توضیح خواهم داد... هزینه ی مشاوره ۵ صلوات برای فرج صاحب الزمان.

مژگان گنجی کارشناس ارشد مسائل حقوقی مهاجرین افغانستانی.

با سلام
در خصوص اموال غیر منقول آئین نامه نحوه استملاک ( مالک شدن ) اموال غیر منقول ( مانند ملک و زمین و باغ ) در خصوص اتباع خارجی محدودیت هایی را پیش بینی نموده ، لکن در خصوص اموال منقول و بالاخص ثبت سند و نمبرپلت / پلاک خودرو محدودیت هایی برای انتقال سند به اتباع خارجی که دارای اقامت قانونی در ایران می باشند وجود ندارند .
موفق باشید