مسئولیت حقوقی و کیفری در دوره عضویت هیئت مدیره در قبال قراردادهای امضا شده توسط اینجانب چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۱۲ #17024684

با سلام
این در حالیست که صورت قرارداد در زمان عقد هیچ گونه مشکلی نداشته است منتها بعدا بدلیل قصور مدیر عامل و اعضای جدید هیئت مدیره در پرداختها، طرف مقابل مدعی خسارت شده است. اما شکایت به امضا کنندگان قرارداد، یعنی مدیر عامل و بنده، انجام شده است‌.
ضمنا در حال حاضر اینجانب از سهامداران شرکت هستم.
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قرارداد در زمان مدیریت شما تنظیم شده مسئولیت دارید مگر بتوانید قصور مدیران جدید را اثبات نمایید

به جهت امضا قرارداد مسول هستید.

سلام وقت بخیر

در صورتیکه شما در آن زمان دارای مسئولیت بوده باشید ،در حال حاضر نیز مسئول شناخته خواهید شد.

سلام
چنانچه مربوط به دوره تصدی شما باشد مسئول هستید.

سلام در صورت اثبات مراتب تحلف در انعقاد و امضا مسئولیت جبران خسارات بر عهده شما خواهد بود

با سلام به دلیل امضا و تاید قرارداد مسول هستید

با سلام اعضای هیئت مدیره در صورت تقصیر مسئولیت دارند.