آیا میتونم بدون درخواست طلاق به اداره ثبت مراجعه کنم و به جای مهریه ام درخواست کنم که ملک همسرم به نام کسی زده نشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۳ #17021542

منزل مسکونی که ساکن هستیم به نام همسرم هست آیا میتونم بدون درخواست طلاق به اداره ثبت مراجعه کنم و به جای مهریه ام درخواست کنم که ملک همسرم به نام کسی زده نشه و به نام خودم بزنم بجای مهریه

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و عرض ادب
بله شما میتوانید بامراجعه به دفاتر ثبت ازدواج با اجراگذاشتن مهریه خود اقدام نموده و باارایه نام از دفاتر ازدواج به دفتر اسناد رسمی مالی منقول و غیر منقول اگه به اسم همسرتان ثبت شده باشد آنرا توقیف و به نام خود انتقال نمایید.
با تشکر سعید دادی

سلام
ملکی که بیان نمودید اگر محل سکونت همسرتان باشد جزء مستثنیات دین می‌باشد و امکان توقیف آن وجود ندارد

سلام
ملک مزبور چناچه محل سکونت وی بوده باشد جزو مستثنیات دین می باشد و نمی توانید چنین تقاضای نمایید

بله باید مهریه را به اجرا بگذارید منتها ممکن است به جهت مستثنیات دین همسر شما انرا رفع توقیف نماید

سلام
شما می توانید نسبت به مهریه تان تقاضای صدور اجراییه کنید پس از تشکیل پرونده برای معرفی مال جهت توقیف و فروش از بابت وصول مهریه می توانید منزل همسرتان را معرفی کنید.