در صورت واریز اشتباه پول به حساب مسدود شده به چه صورت استرداد میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸,۳۲۹ #17009

سلام من حسابم به دلیل بدهی بسته شده است ولی به اشتباه کسی به حساب من پول واریز کرده و الان هم پولش را میخواهد چطور میتونم پولی را که در حساب است به ایشان برگردانم ؟
مبلغ بدهی حساب من 15 میلیون بوده این شخص یک میلیون به حسابم واریز کرده و اون یک میلیون بستانکار شده است در حسابم .
راهی هستش پول این شخص رو برگردونم ؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای این امر دستور مقام قضایی برای حق برداشت از حساب مسدودی نیاز است

با سلام و احترام
دستور برداشت را از مرجع صادر کننده حکم مسدودی بخواهید

با سلام
در مسدودی حساب هر واریزی می شود انجام داد لیکن برداشت از آن با دستور مرجع صادرکننده ی مسدودی خودهد بود

در صورت مسدودی حساب تنها در صورتی میتوانید آن مقدار پول را مسترد و به آن شخص پرداخت کنید که با مراجعه به دادگاه و ارائه ی مدرک واریزی ایشان حکم دریافت نمایید.

موید باشید