آیا در اتمام قرارداد یکساله میتوان از بیمه بیکاری استفاده کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۱ #16997946

سلام. اینجانب با قرارداد کتبی یکساله مدت موقت در شرکتی مشغول به کار بودم که بعد از ۴ ماه از طرف کارفرما از کار اخراج شدم هیات حل اختلاف حکم ابقا به کار ( اخراج غیرموجه ) بنده رو صادر کرد و همین طور ایام بلاتکلیفی بنده رو هم از تاریخ اخراج در دادنامه لحاظ کردند ایا با اتمام قرارداد یکساله با این شرایط بیمه بیکاری به بنده تعلق میگیرد یا خیر؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیمه بیکاری به بنده تعلق میگیرد یا خیر؟ بله براساس قانون بیمه برای دریافت بیمه بیکاری،
کارفرما باید در نامه‌ای به اداره کار مرکزی استان،
دلیل بیکار شدن ناخواسته شما را با درج زمان، به صورت مکتوب اعلام کند.
برای دریافت مقرری، متقاضیان بیمه بیکاری که شغل خود را به صورت غیرارادی از دست داده‌اند ، حداکثر ۳۰ روز از تاریخ بیکاری فرصت دارند موضوع را به واحد تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاع دهند و آمادگی خود را برای اشتغال به کار تخصصی خود یا کار مشابه آن اعلام نمایند.
با تشخیص واحدهای تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، در صورتی که در پایان قرارداد بیکار شوید و در آخرین کارگاه حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید، مورد حمایت قرارگرفته و مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری

با سلام، بلی، مشمول بیمه بیکاری خواهید شد و از نظر قانونی منعی ندارد ...

سلام" در فرض سؤال با قبول بازگشت به کار سابق و اتمام قرارداد کار موقت یکساله مشمول اخراج غیرارادی از کار محسوب نشده و عنوان پایان قرارداد کار تلقی می گردد که به موجب آراء وحدت رویه صادره از هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، کارگر مذکور بدلیل اتمام قرارداد معین یا مدت موقت مشمول بیمه بیکاری نمی شود.