می‌تونه فسخ کنه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۷۸ #16997127

خسته نباشید، من یک کارگر ساده ام ، که سه ماه قبل یک ماشین پراید که چند سال داشتم ش را با قولنامه ساده دستی و یک وکالت تعویض پلاک فروختمش به یک دلال ، و شخص دلال نیز خودرو را به شخص ثالث دیگری فروخته،، شخص ثالث به علت اینکه ماشین اتاقش دو تیکه هست و تعویض پلاک نشده، رفته دادخواست فسخ از شورای حل اختلاف داده ، و در دادخواست من و آقای دلال را به عنوان خوانده احضار کرده،
الان تکلیف چیه؟ لازم به ذکر هست که پلاک ماشین هنوز بنام من هست، لطفا راهنمایی بفرمائید، با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه ضرر قابل مساحمه نباشد امکان فسخ وجود دارد

سلام وقت بخیر
در صورتیکه ضرر قابل توجه باشد میتوانید فسخ نمایید.
موفق باشید.

با درود چنانچه ضرر قابل توجهی متوجه شما بوده امکان فسخ وجود دارد

باسلام تشخیص امکان فسخ با مرجع قضایی است.

با سلام قرارداد قابل فسخ می باشد

با سلام...
قرارداد قابل فسخ می باشدو در صورت فسخ ملزم به عودت مبلغ پرداخت شده می باشید.

با سلام.میتوانید ایراد عدم توجه دعوا به خوانده بگیرید.چون شما به ایشون نفروختین.