چگونه میتوانم فرزندم را ملاقات کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۸ #16986803

با سلام
همسر بنده مدت ۱ ماه است که منزل را به عنوان اعتیاد اینجانب به همراهه فرزند ۳ ساله ام ترک کرده و تنها اجازه دیدن بچه رو در منزل مادری ایشان داده است. از آنجاییکه هیچگونه سابقه ای در مورد مواد نداشته ام و همسرم نیز درخواست طلاق نداده است.
چگونه میتوانم بچه ام را با شرایط بهتری ببینم و داشته باشم؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی درخواست ملاقات فرزند بدهید .

با سلام
بدوا دستور موقت مبنی بر ملاقات طفل و سپس اصل دعوی خود مبنی تعیین ملاقات طفل را از طریق دفاتر خدمات قضایی خواستار شوید

درخواست دستور موقت ملاقات فرزند بدهید

با سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی درخواست دستور موقت برای ملاقات فرزند دهید

سلام
شما ضمن ارسال اظهارنامه مبنی بر تمکین خطاب به زوجه متعاقبا دادخواست الزام تمکین را نیز ثبت نمایید تا زوجه بازگردد و همچنین میتوانید دادخواست استرداد طفل و یا ملاقات طفل را نیز ثبت نمایید

با سلام ووقت بخیر
ازطریق مراجع قضایی درخواست دستور موقت برای ملاقات فرزند دهید .