آیا وصیت نامه ویدیویی وجهه و اعتبار قانونی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۶۴۹ #16986141

سلام...
به این معنی که من از خودم یک ویدیو ضبط کنم و بگم تا فلان تاریخ اگر من از دنیا تمام اموالم متعلق به همسرم خواهد بود...

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام برای تنظیم وصیت یکی از شرایط ان طبق قانون این است که به صورت سند کتبی درج گردد لذا وصیت شفاهی یا از طرق فیلم و ضبط صدا وجاهت قانونی ندارد و باطل است ضمن اینکه تا ثلث اموال قابل وصیت کردن است و باید در تنظیم ان شرایط قانونی رعایت شود

با سلام و احترام
بر اساس قانون، چنین وصیت نامه ای وجود ندارد.
همچنین با توجه به اینکه احتمال تقلب و ... در آن وجود دارد، به عنوان دلیل و سند محکم مورد قبول محاکم و ... قرار نخواهد گرفت.
ضمن اینکه در فرض سوال شما، نمی توانید تمام اموال را وصیت کرده و فقط تا یک سوم را می توانید وصیت نمایید.

طبق قانون امور حسبی وصیت بر سه نوع است سری رسمی و خودنوشت

وصیت نامه تصویری در قانون پیش بینی نشده است . از سوی دیگر وصیت تنها تا ثلث اموال معتبر میباشد .