مشارکت ملک مشاع

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۰ #16968430

مالکین یک ملک مشاع ۲۲۰متری کلنگی دو نفر هستند که یکی (الف)دارای ۳سهم و دیگری (ب)دارای ۴سهم میباشد.(الف)سهم خود را به غیر (ج)فروخته.حال(ج)و (ب)قصد مشارکت در ساخت ملک را دارند.تامین سرمایه ساخت و ساز و تمامی کارهای احداث و ساختمان از طرف (ج)صورت خواهد گرفت.مجوز ساخت برای احداث ۴طبقه یا ۴/۵طبقه و هر طبقه یک واحد صادر شده و ارزش هر متر از زمین پنج میلیون و پانصد هزار تومان میباشد.در چنین شرایطی از نظر قانونی به (ب)چند طبقه و با چه شرایطی تعلق میگیرد؟(ج)قصد دارد به ازای یک سهم بیشتر بودن (ب)به او نقدا مبلغی معدل ارزش ریالی سهم را پرداخت کند.هنوز هیچ قراردادی کتبا منعقد نشده و قبل از انعقاد (ب)قصد دارد از حقوق خود اگاه شود.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
متراژ کلی ساخت محاسبه و به نسبت کل سهام تقسیم میشود و به میزان هر سهم ب و ج ضرب میشود سپس سهم هر شخص مشخص میشود .