طلاق بخاطر سوء رفتار مرد چگونه است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۵۴ #16946364

باسلام.۴ روزپیش همسرم من رو به شدت و واقعا وحشیانه زیر مشت و لگ گرفت وسرم رو به دیوار
میکوبید وبا وسایل مختلف به سرم میزد.من و دو فرزندم اومدیم خونه پدرم. تو این مدت ازش شکایت نکردم و البته چون مانتو وپالتو تنم بود هیچ کبودی ندارم .الان چکار کنم که بتونم ازش طلاق بگیرم. بار اولش نیست ولی من هیچ وقت ازش سکایت نکردم فقط یک نامه پزشک قانونی از قبل دارم البته بدون حکم دادگاه چون منصرف شدم. و چندتا عکس و فیلم از جراحاتی که من یا دخترم وارد کرده. ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور ازش طلاق بگیرم. هیچ شاهدی هم بجز دختر۱۴سالم ندارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به استناد شهود و نامه پزشکی قانونی سوء رفتار و ضرب و شتم را اثبات نمایید در این صورت امکان طلاق وجود دارد

میبایست بتوانید ادعاهای خود را بطریقی بوسیله شهود و دیگر موارد ب اثبات برسانید موارد مطروحه اگر ثابت گردد مصداق عسر و حرج هست و می‌توان بواسطه این موارد از دادگاه تقاضای طلاق کرد

به استناد شهود و نامه پزشکی قانونی سوء رفتار و ضرب و شتم را اثبات نمایید در این صورت امکان طلاق وجود دارد

با سلام،با گواهی پزشکی قانونی و شهادت شهود از ایشان شکایت کنید می بایست سوء‌ رفتار او رابا چند بار شکایت کیفری کردن ثابت کنید تا بتوانید عسر و حرج خود را ثابت و با حفظ حقوق خود طلاق بگیرید.

سلام شما باید عسر و حرج خودتون رو ثابت کنید یعنی تحت فشار بودن در زندگی . بعد از این باید توسط شاهد و مدارک مستند سوء رفتار شوهرتون رو به دادگاه ثابت کنید نامه پزشکی قانونی و شهادت دخترتون میتونه تو این زمینه کمک کننده باشه

درود با استناد به گزارش پزشکی قانونی وشهودمی توانید سوء رفتار مستمر همسرتان را اثبات کرده وطلاق بگیرید

مطابق مستندات گزارش پزشگ قانونی و شهود می توانید
ضرب و شتم یا هرگونه سوء رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد طرح دعوا مطرح نماید