با توجه به شهود و فیش واریزی سرنوشت پرونده چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۹۳ #16943773

با سلام
بنده سال ۹۷ ضامن یه وام به مبلغ ۵۰ میلیون شدم که بابنده سه تا ضامن داشت،شخص وام گیرنده همون موقع به من یه چک صد میلیون تومنی که پشت اونم یه نفر دیگم امضا کرد به عنوان ضمانت پرداخت اقساط به من داد و یه قرارداد هم نوشتیم مبنی بر اینکه این چک زمانی قابل اقدام قانونی است که قسطای وام بانک فلان به نام وام گیرنده فلانی عقب بیفته و داخل چک هم اسم بنده فقط نوشته شده حدود یک هفته بعد چون وام گیرنده کارت پایان خدمت نداشت جای خودشو با یکی از ضامنا عوض کرد و خودش اینبار ضامن شد.بنده در سال ۹۸ بعد از گذشت ده ماه چک رو به دلیل نپرداختن اقساط برگشت زدم و همون روز طرح شکایت کردم و از صاحب چک و کسی که پشت چک رو امضا کرده شکایت و حکم جلب گرفتم وچون حدود ۴۰ میلیون از اقساط را پرداخت کرده بودم دادگاه چک ۱۰۰ تومنی رو به ۴۰ تومن تقلیل داد الان کسی که باهاش قرار داد نوشتم اول وام گیرنده بود و بعد شد ضامن طرح شکایت خیانت در امانت کرده و میگه این چک مربوط به وامیه که گرفته نشده و از بنده خیانت در امانت شکایت کرده ایا با توجه به اینکه بنده سه شاهد دارم که وام رو خود همین شخص ضامن گرفته و نیز فیش واریزی که پول از حساب وام گیرنده به حساب ضامن که من باهاش قرارداد دارم رفته امکان محکومیت بنده هست.البته یکبار در دادیاری به دلیل تصویب قانون کاهش مجازات مصوب۹۹/۲/۲۳ مشمول مرور زمان شدم و دادیاری رای به موقوفی تعقیب داد ولی بعد از اعتراض شخص شاکی دادگاه موقوفی تعقیب را نقض کرده و میگه تاریخ طرح شکایت خیانت در امانت ۹۹/۲/۷ میباشد که مربوط به قبل از تصویت قانون
کاهش مجازات هس.البته بنده گناهی مرتکب نشده ام که بخاد مشمول گذر زمان بشه ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز است پرونده شما دقیقا مطالعه شود تا اظهار نظر بشود

بااحترام
اثبات ان باشماست

بادرودوسلام نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد،بستگی به اوضاع و احوال پرونده دارد.

باسلام
نتیجه قابل پیش بینی نمیباشد .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نتیجه را نمی توان پیش بینی کرد .

با احترام نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

سلام و درود
جنابعالی باید پس از تغییر نام وام گیرنده، نسبت به اصلاح قرارداد اقدام می نمودید، زیرا مطابق قرارداد شما در صورت عدم پرداخت وام توسط وام گیرنده مذکور در قرارداد می توانستید نسبت به اقدام قانونی (مطالبه از طریق چک) بر علیه وی عمل می نمودید. (مطابق ماده ۱۰ قانون مدنی)
بهترین راه با شرایطی که بیان نموده اید، این بود که جنابعالی مستند به فیش های پرداخت اقساط وام به جای وام گیرنده جدید (۴۰ میلیون) طرح دادخواست حقوقی بر علیه وام گیرنده جدید می نمودید.
اما در هر صورت باید پرونده در خصوص شکایت کیفری خیانت در امانت مطالعه، تا بتوان اظهار نظر نمود.