آیا هم مشاور املاک و هم موجر جرم کیفری انجام داده اند؟

پرسیده شده
۴۱ پاسخ ۳,۱۸۴ #16936809

با سلام

یک اپارتمان مستاجری دارد که زودتر تخلیه کرده ولی هنوز پول رهن را دریافت نکرده و قرارداد نیز فسخ نشده و هنوز از لحاظ قانونی مستاجر و ذینفع است. اگر مشاور املاک با علم این که قرارداد قبلی فسخ نشده مورد را به مستاجری جدید اجاره دهد و مالک نیز در جریان باشد و پول پیش را دریافت کرده باشد, آیا هم مشاور املاک و هم موجر جرم کیفری انجام داده اند؟ (اجاره مال غیر یا معامله معارض)

تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۴۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در قورت اثبات انتقال مال غیر جرم کیفری رخ داده اما تخلیه ملک اماره ی بر فسخ قرارداد است

درود
تخلیه ملک می تواند اماره و قرینه ای بر فسخ قراداد باشد لذا بنظر جرمی واقع نشده است ومستاجر می تواند مبلغ ودیع خودا را مطالبه نماید

بله در صورت انتقال مال غیر مشاوره املاک نیز مسولیت دارد.

باسلام
انقال مال غیر صورت گرفته است .

اگر اجازه نداشتند انتقال منافع صورت گرفته

با توجه به اینکه قرارداد فی مابین موجر ،مستاجر به اتمام ،فسخ نشده اگر موجر بدون اذن مستاجر ملک خود را اجاره داده است (،فروش مال غیر،منافع مال غیر )صورت گرفته علی الحال آنچه که اهمیت است آیا موجر بدون اذن مستاجر مالک را اجاره داده است؟،

با تکرار سوال پاسخها تغییر نخواهد کرد