آیا بنده به استناد همین مکالمات امکان شکایت خواهم داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۵۴ #16921684

باسلام. شخصی در پیامهای تلگرامی اقدام به فحاشی کرده و با علم به اینکه بنده به شخصی از مراجع تقلید ارادت خاص دارم به ایشان توهین نموده است. در جایی از این پیامها گفته اگر پسر فلان ... هم باشی هیچ گ... نمیتونی بخوری. آیا بنده به استناد همین مکالمات امکان شکایت خواهم داشت؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که توسط پلیس فتا پیامها تایید شود ،بله قابل استناد طرح شکایت است.

با سلام قبل از پاک کردن پیام ها توسط ایشان یا دیلیت اکانت،به پلیس فتا مراجعه و سپس شکایت نمایید

سلام
اماکن شکایت از ایشان را دارید و می توانید پیامها نیز استناد کنید و در صورت اثبات امر ایشان به مجازات مقرر قانونی محکوم می شوند

باسلام
وقت بخیر
درصورت تایید مکالمات توسط پلیس فتا و احراز فرستنده پیام، قابل استناد می باشد