چگونه میتوانم بیگناهی خودم رو ثابت کنم و اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۷۶۲ #16901005

سلام. یکسال پیش پرونده ضرب و جرح به عنوان متهم برایم تشکیل شد. شاکی خواهرم بود. اما ضارب من نبودم و برادر دیگرم بود. من در دادسرا خودم رو بیگناه معرفی کردم و طبق ماده ۱۹۹ قانون مجازات اسلامی از شاکی خواستم که شاهد معرفی کند. شاکی خواهر دیگرش را به عنوان شاهد گرفته بود اما چون من طبق ماده ۱۹۹ درخواست کرده بودم، برادر دیگرم را نیز به عنوان شاهد معرفی کرد اما ایشان خودشان اقرار کردند که در زمان حادثه آنجا نبودند. در ضمن این سه نفر از قبل با من خصومت شخصی نیز داشتن و از کل خانواده هفت نفره، فقط همین دو نفر حاضر به شهادت دادن شدند. از طرف قاضی ، پرونده لوث شناخته شده و قاضی از شاکی تقاضای سوگند نمود، رای دادگاه صادر شد و من بخاطر سوگند شاکی گناهکار شناخته شده و مجبور به پرداخت دیه شدم. الان برادرم که ضرب و شتم انجام داده اقرار کرده و حاضر به همکاریست، چگونه میتوانم بیگناهی خودم رو ثابت کنم و اعاده حیثیت کنم؟ سوگند دروغ شاکی رو چگونه ثابت کنم؟همزمان سررسید پرداخت دیه نزدیکه و چگونه پرداخت دیه رو متوقف کنم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درخواست اعاده دادرسی دهید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر موعد اعتراض گذشته می توانید تقاضای اعاده دادرسی نمایید .

بااقرار برادرتان در شعبه بدوی صادر کننده رای بی گناهی شما ثابت خواهد شد و اگر حکم قطعی نشده تبرئه خواهید شد و چنانچه قطعی شده با همین اقرار و تقدیم لایحه جهات اعاده دادرسی را درخواست نمایید و پس از صدور حکم قطعی دال بر بی گناهی شما، میتوانید شکواییه جهت قسامه دروغ و اعاده حیثیت ثبت نمایید.

با درود امکان اعاده دادرسی متصور است

می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.

دادخواست اعاده دادرسی ارائه بدهید.

بااحترام
با اعاده دادرسی اقدام نمایید