چگونه از کار افتاده دائم شوم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۳۸ #16894844

با عرض سلام و خسته نباشید بنده به تایید دکتر نارسایی قلب از کار افتاده دایم شدم و ۱۱ سال و ۶ ماه بیمه دارم و رد حین بستری بیمه نداشتم اما از دو ماه پیش رد کردم آیا میتونم کار افتاده شوم

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به بیمه درخواست خود را ارائه دهید

درخواست خود را به بیمه ارائه بدهید.

درخواست به بیمه دهید و از طریق کمیسیون پزشکی باید تایید شود

با سلام
موضوع شما بایستی با درخواست کتبی شما و ارجاع امر به کمیسیون پزشکی انجام گیرد

باید درخواست خود را تقدیم اداره بیمه نمایید تا در صورت تایید در کمیسیون بررسی شود .

این شرط معمولا در بیمه نامه ها گنجانیده می شود تا چنانچه بعد از قطع رابطه استخدامیش با کارفرما فـوت نمایـد، غرامت و سرمایه فوت او بدون در نظر گرفتن مدت زمان قطع رابطه استخدامی و عدم پرداخت حق بیمـه توسـط او پرداخت میگردد مشرط بر اینکه بیمه شده قبل از رسیدن به سن ۶۰ یا ۶۵ سالگی از کارافتاده بود و تـا زمـان فـوت هم از کارافتادگی او ادامه داشته است