میتونم در دیوان برای ادم ربایی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۴۲ #16886257

با سلام و عرض ادب.پارسال شخصی بنده رو ادم ربایی کرده بود.ولی متاسفانه در دادگاه اثبات نشد .حال ان شخص دوباره بنده رو با پیامک تهدید کرده ک ان شب یادت رفته .ایندفعه از اون بدتر میکنم و فلان .بنده دوباره از تهدید شکایت کردم ک متهم شدن ب ۷ ماه زندان ولی فعلا قطعی نشده.سوالم اینه ک اگه قطعی بشه میتونم دیوان برا ادم ربایی شکایت کنم چون اقرار کرده .ممنون میشم حواب بدید

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
ضمن ارائه ی ادله موجود میتوانید اقدام به اعاده دادرسی نمایید.

با احترام برای اعاده دادرسی اقدام کنید

میتوانیدازحکم قطعی درخواست اعاده دادرسی کنید

با درود تحت شرایطی برای اعاده دادرسی اقدام کنید

با درود
می‌توانید از طریق مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به درخواست اعاده دادرسی به همراه اسناد و مدارک خود اقدام نمایید

با سلام و دورد
اگر در دادگاه و یا در پیامک ارسالی به شما به صراحت نسبت به آدم ربایی اعتراف نموده بطوریکه برای بازپرس و یا قاضی متقن و قابل اثبات باشد نسبت به اعاده دادرسی اقدام نمایید

اگررای شما قطعی شود شما کمی توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به اعاده دادرسی کنید