آیا ضرب و جرح عمدی با اقرار اثبات میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۰ #16884219

سلام خسته نباشید بنده حدودتابستان سال قبل رستوران داربودم وتابلومغازه ام کنارخیابان بود وچون ان روز ترافیک شدیدی بودرفتم تابلوروبردارم ک ناگهان فردی عادی با ماشین اومدگفت چرا تابلوروگزاشتی کنارخیابان من اعتنایی نکردم ب حرفاش وبهم گفت مرتیکه باتوام درحالیکه شخص هیچ کاره مملکت هم نبود وقشنگ معلوم بوددنبال دردسر میگشت من رفتم سفارش غذاداشتم بردم بیرون امدم به من گفتن این اقا با چنتا مسافردرگیر شده وموردفحاشی وتخریب وضرب وجرح قرارکرفته وچون دران محل دوربین نداشت اومدبه من گفت ماجرا ازتابلو مغازه تو شروع شده توبایدبیای دادگاه بعنوان اینکه انهارا نام ببری فک میکرددوستان من بودند درحالیکه من حضورنداشتم وبمن گفت کمکم نکنی من ازتو شکایت میکنم وهمه چیزرو انداخت گردن من /ودرجلسه رسیدگی امروزچنتا شاهدکه ان روزحضورنداشتندبه دوروغ شهادت دادندکه من درگیرشدم وبنده شاهدبردم قاضی پرونده گفت نیازی به شاهدتو نیست منتظر رای دادگاه باشید نمیدونم چی میشه قاضی شاهران اورا استماع کرد اما مال من گفت نمیخواد اون اقا امارشم دراوردم همسایه قاضی میباشد من بیگناه اصلا در دعوی خضور نداشتم درحالیکه کاسب بازاربودم و شکست مالی خوردم حتی هزینه وکیلم نذارم پرونده کیفریم ندارم من اتهامات رو قبول نکردم اون اقا کارش همینه ک ازمردم دیه بگیره حتی منو تهدیدکردکه میزارم تقصیرتو من باورم نشد الان منومتهم کرده و با قرار ازادم وشخصیتم خراب شده منو راهنمایی کنید توروخدا؟چیکارکنم احساس میکنم قاضی حرف اوناروقبول کرده شاهدان دوروغ

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
اگر محکوم شده اید میتوانید تجدیدنظر خواهی کنید . اگر توانایی اخذ وکیل ندارید درخواست وکیل معاضدتی نمایید .

سلام- میتوانید به رای صادره اعتراض کنید . در دادگاه تجدید نظر مجدد رسیدگی می شود/. البته جهت مشاوره بیشتر می توانید با شماره بنده تماس بگیرید/.