سازنده که ملک را به ما فروخته بود میگه ۱۰۰ میلیون میگیرم سند بزنم؛ باید چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۷ #16852401

ما سال ۹۱ ملکی را در مرحله خاکبرداری پیش خرید کردیم و نقدا همه مبالغ پرداخت شده و در مبایعه نامه هم ذکر شده بدهی ۱ ریال
حالا سازنده که ملک را به ما فروخته بود میگه ۱۰۰ میلیون میگیرم سند بزنم چون خونه گرون شده
تحت هیچ شرایطی حاضر به سند زدن نیست
ما باید چیکار کنیم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ثرارداد فی مابین دادخواست الزام به ایفای تعهد وی را از دادگاه بخواهید

باسلام شما میتوانید علیه ایشان دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی نمایید.

دادخواست احراز وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ایشان بدهید

می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید .ادعای ایشان وجاهت قانونی ندارد .ملکی رافروخته ثمن راهم گرفته ملزم است سند بزند

باسلام،دادخواست الزام به ایفای تعهدات مندرج در قرارداد وهمچنین الزام به تنظیم سند علیه نامبرده ثبت نمایید.

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت سازنده در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید .

باسلام
شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه ارائه کنید