با تحویل ندادن عکس و فیلم، میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۸ #16852209

سلام
من یه بار نمونه میکس تحویل گرفتم گفتن اگه میخواید جایی تغییر بدید بگید من گفتم بهشون و گفتن امادس من نتونستم تحویل بگیرم یه سال گذشته الان میگن پاک کردیم من میتونم شکایت کنم؟؟

مشاوره حقوقی تعزیرات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با داشتن قرارداد فی ما بین می توانید دادخواست مطالبه خسارت را تقدیم دادگاه کنید

درصورت وجود قرارداد الزام به ایفای تعهد بدین

با سلام..
در صورت وجود قرارداد فیمابین با ارسال اظهارنامه و یا طرح دادخواستی در اینصوص، الزام ایشان به ایفای تعهد فیمابین را بخواهید و در صورت عدم الزام، خسارت وارده را مطالبه نمائید..
موفق باشید..

درود بر شما، چنانچه قراردادی مبنی بر این کار در بین بوده بر مبنای آن ایشان موظف به حفظ هستند، لذا میتوانید از طریق الزام به ایفای تعهدات قراردادی از ایشان شکایت کنید، در غیراینصورت بهتر است به صورت مسالمت آمیز با ایشان این قضیه را فیصله دهید.

با درود
اگر مدارکی و مستنداتی داشته باشید میتوانید وگرنه خیر

در صورت داشتن قرارداد میتوانید با طرح خواسته «الزام به ایفای تعهد» دریافت فیلم را خواستار شوید در غیر اینصورت باید موضوع را از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری نمایید .

اگر قرارداد داشته باشید میتوانید خسارات را مطالبه کنید