طلاق از طرف زوجه با نامه از کمپ، امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸,۰۷۹ #16846375

سلام
مدت ۴ ماهه زن داداشم منزلشو ترک کرده ایشون رفتن از کمپ ترک اعتیاد نامه آوردن که داداشم قبلا کمپ بوده و سابقه داشته قاضی هم نامه های کمپ رو داده که استعلام ازش بگیرن که تاریخش مال چه زمانی بوده در حال حاضر داداشم پاکه و هیچ مشکلی نداره.
آیا ایشون با در دست داشتن نامه کمپ میتونه طلاق بگیره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام زوجه نمی تواند با استناد به نامه کمپ پ سو سابقه مصرف مواد مخدر دلیل عسر و حرج را ثابت نماید بلکه باید اعتیاد زوج در حال حاضر توسط دادگاه احراز گردد و در صورت عدم اثبات اعتیاد توسط دادگاه عسر و حرج بابت اعتیاد رد می‌گردد و به زوجه حق طلاق داده نمی شود.

با سلام
صرف یکبار اعتیاد مضر به مبانی خانوادگی نمی باشد وسابقه کمپ هرچند جز امارات وقرائن محسوب میشود ولیکن ملاک حال افراد است که در حال حاضر پاک می باشد ومصرف کننده نیست

صرف نامه کمپ دلیل طلاق نیست . ولی اگربرادرتان پاک هست تقاضای معرفی به پزشکی قانونی را ازدادگاه بخواهد

با سلام در تفسیر اعتیادی که مضر به مبانی خانوادگی باشد در رویه قضایی بدین صورت می باشد که حداقل دو بار بابت جرم مواد مخدر زوج را گرفته باشند و یا اینکه چند باری به کمپ رفته و ترک نکرده باشد

سلام
با توجه به شرایط زوج به نظر پذیرش طلاق صرفا به استناد نامه کمپ بعید می باشد مگر موارد دیگری نیز که اماره بر عسروحرج بوده باشد اعلام و اثبات شده باشد

سلام. چنانچه زوج به مواد مخدر اعتیاد ندارد از قاضی محترم دادگاه خانواده درخواست نماید که جهت آزمایش اعتیاد به مراکز معتبر معرفی شود و با جوابیه عدم اعتیاد قطعا رای به نفع ایشان صادر خواهد شد