زنم بهم خیانت کرده چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۴۷۶ #16844500

سلام.در شرایط ضمن عقدزنم قید شد که ایشون هم ادامه تحصیل بدن هم کار کنند.الان ۱۰ سالی هست ک ازدواج کردیم.۶الی ۷ سالی در مرکزی ب صورت پاره وقت کار میکردند این در صورتی بود ک ایشون در زندگی ی جورایی ازاد بودند منم چون دوستش داشتم سختگیری انچنانی نمیکردم.تا اصرار ک من میخام ادامه تحصیل بدم.لیسانس داشتند ایشون.۳باری کنکور دادند و دفعه سوم قبول شدند در یکی از دانشگاه های تهران .ما هر دو شهرستانی بودیم.۱ سالی تهران رفتند ایشون تا سال ۲ بعد گفتند کاری پیدا کردم در همون مرکز و بیا رضایت بده من میخام برم کار اونجا رضایت شوهر رو میخوان.
رضایت دادم هر چند مخالف بودم.چند ماهی رفتند.گوشی ساده با۲ خط از خودم دست ایشون دادم.ایشون ماهی ۲الی ۳ روز ب من و خانوادهاش سر میزد و میرفت زنگ میزد بلیط اتوبوس بگیر اینترنتی برا رفت و برگشت .تا متوجه گوشی هوشمند ایشون شدم بهش گفتم قرار نشد از این گوشی ها استفاده کنی متوجه اش کردم.ماه بعدی ک اومد ازش پرسیدم گوشی رو چکار کردی گفت زدم شکوندمش.منم پیگیر نشدم.گذشت تا ماه رمضون امسال ب خواست خدا همون گوشی هوشمند رو با خط جدا ازش پیدا کردم.
گوشی رمز داشت.پس خط رو روی گوشی هوشمند خودم با مموریش قرار دادم و کثافت کاری های این خانم را با چشمم در فضای مجازی دیدم.
موضوع رو با پدر مادر ایشون مطرح کردم گفتند ابرومون رو نبر ما خودمون درستش می کنیم این دختر رو این در حالی بود ک باباش اومد چند تا شلاق صبح زود بهش زد و گفت من میخام برم سر کار این فاسد رو ببر پیش مامانش.تابعد.در حالی ک گوشی هوشمند و گوشی ساده رو با خودش برد ورفت.باباباش بعد تماس گرفتم جواب درستی نداد.از اونجا ک ابروی خودم وخانواده ام در خطر بود و بکسی از خانواده خودم نگفته بودم فرداش رفتم گفتم دختر توبه کن برگرد سر زندگیت و از این کارا نکن.توبه کرد اومد۲روز بعد گفت ک وسیله هام رو باید از تهران بیارم حساب کتاب بکنم و بیام دست گذاشت رو قران بلیط براش گرفتم رفت گفتم ۲ روزه برگرد. بعد۵ روز بعد رفت شکایت من رو کرد ب باباش.حساب فضا مجازی رو پاک کرد گوشی منم به گفته خودش شکوند در حالی ک من مطمعنم بهم خیانت کرده اونم با افراد مختلف شکایت کردم ازش لااقل تو مموریش عکس با طرف مقابل و صداو پرینت خط هاشو و بیماری مقاربتی ک از ایشون گرفتم.ایا با این مدارک میتوانم کاری از پیش ببرم؟الان مجبور شدم خانواده ام را در جریان بگزارم.
تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات رابطه نامشروع احتیاج به دلایل محکمی دارد و مشکل است.
دادخواست الزام به تمکین بدهید .

اثبات رابطه ی نامشروع اندکی سخت است و باید تمام ادله بررسی شود
اما شکایت های منحصر به دادگاه خانواده را می توانید هم اکنون طرح کنید
شما باید دادخواست الزام به تمکین بدهید و در صورت عدم تمکین ایشان ناشزه محسوب خواهند شد و نفقه نیز به ایشان تعلق نمیگیرد.

با سلام
اثبات رابطه ی نامشروع اندکی سخت است و باید تمام ادله بررسی شود،تا ببینیم به نتیجه خواهید رسید یا ممکن است طرف مقابل شکایت افترا نیز نسبت به شما طرح کند،ولی شکایت های منحصر به دادگاه خانواده را می توانید هم اکنون طرح کنید

با سلام و عرض تاسف از اینکه دچار چنین مسائلی شدین، با توجه به اینکه مدعی ابتلا به بیماری جسمی هستید و از طرفی به واسطه موضوعاتی که متحمل شده اید در فشار بالای روحی قرار دارید بهتر است اولویت فوری خود را در درمان جسمی و کسب آرامش روانی خود قرار دهید. و در مرحله بعد اگر از وقوع آنچه از آن یاد کردید شرعا اطمینان دارید و امیدی به اصلاح ندارید راهکار متارکه و جدایی را انتخاب کنید.. بدانید در انحراف احتمالی ایشان نحوه برخورد خانواده و شما با وی و محروم نمودن وی از انتخاب حق ارتباط و خشونت فیزیکی که از آن یاد کردید بی تاثیر نبوده است. شکایت کیفری درست است که حق قانونی شما است ولی بیان و تعقیب آن در محاکم باعث صدمات بیشتر روحی و روانی شما است. فعلا بیشتر از مشاوره حقوقی به کسب مشاوره روانشناختی اهمیت بدهید.

شما در حال حاضر باید دادخواست الزام به تمکین بدهید و در صورت عدم تمکین ایشان ناشزه محسوب خواهند شد و نفقه نیز به ایشان تعلق نمیگیرد.

بهتر است وکیل اخذ نمایید اگر مدرکی دارید میتوانید از ایشان شکایت نماید ، همچنین میتوانید ایشان را الزام به تمکین نمایید .