مسئول چکهای نقد شده توسط مدیر عامل که هم اکنون متواری شده است چه کسی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۶ #16841767

باسلام
در هیئت مدیره ما دسته چک سفید به همراه مهر دست بنده می باشد. چکها را بنده باتوجه به هزینه کرد نوشته مهر کرده و توسط نگهبان جهت امضا برای خزانه دار و ریئس هیئت مدیره میفرستم و بعد از آن مدیرعامل آنرا از نگهبانی تحویل می گیرد. رسیدی در این بین وجود ندارد.
حال مسئول چکهای نقد شده توسط مدیر عامل که هم اکنون متواری شده است کیست؟
چرا که بازرسین می گویند بنده مسئولم و باید پاسخگو باشم چون دسته چک دست بنده است. بنده هم گفتم که بدون امضای خزانه دار و رییس چک وصول نمی شود. چکهارا هم بنده تحویل مدیرعامل نداده ام. مدیرعامل از نگهبانی تحویل گرفته البته رسیدی در کار نیست.
ممنون

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به اینکه چک بصورت امانی در اختیار شما بوده، لذا شما مسئول شناخته خواهید شد

سلام
اول انکه علت تححویل چک به منگهبانی باید مشخص شود
موضوع دیگر ان که اگر با استناد به شهود مراتب تحویل چک به نگهبانی را ثابت نمایید مسئولیت متوجه نگهبانی خواهد بود

سلام.قانونا نگهبان مسئول است به عنوان خیانت در امانت.. اما چون مدرکی وجود نداره، شما مسئول میباشید گرچه نگهبان میتونه شهادت بده ، ولی چون در نهایت خود مسئول است، چنین کاری نخواهد کرد.. اگر دوربینی وجود دارد و مطمئنیئ فیلم گرفته ، به ان برای مبری شدن خود استناد کنید. اگر خزانه دار و رییس هیئت مدیره، منکر امضا میشوند، احتمالا مدیر عامل جعل کرده باشه امضاشون رو، چون نگهبان به گفته خود شما به مدیر عامل داده چک رو..اگر ثابت نشود ، شما به جرم خیانت در امانت محکوم خواهید شد. شما به امضاهای خزانه دار و رییس هیت مدیره استناد کنید، انهارا تحت فشار قرار دهید تا درون شرکتی دنبال قضیه رو بگیرید چرا که انها هم با امضایشان مسئول میباشند.

به نام خدا .. ابتدا بفرمائید سمت شما در شرکت چیست ؟ و حدود اختیارات شما در شرکت بر اساس اساسنامه و آخرین آگهی تغییرات شرکت چگونه تعریف شده است ؟