آیا طلبکاران میتوانند از محل پرداخت مهریه به من طلبشان را دریافت کنند؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۵۵ #16825256

سلام.بنده قبلا از همسرم مهریه ام را می خواستم که ایشان توجهی نمیکرد.بعدا متوجه شدم که ایشان در کارش دچار مشکل شده و بدون اطلاع من بدهکار شده و حتی چک دست طلبکار دارند.برای جلوگیری از نابودی زندگیم تهدید به شکایت کردم و ایشان سهم الارثش را که هنوز بین وراث تقسیم نشده بود به نامم زد.من اقدام کردم و مهریه ام را گرفتم.اما حالا متوجه شدم شکایت شاکیان چک ایشان هم به نتیجه رسیده و احتمالا در مرحله اعسار یا توقیف اموال قرار دارد.دقیق نمیدانم.حال سوال اینجاست که آیا طلبکاران میتوانند از محل پرداخت مهریه به من طلبشان را دریافت کنند.نمیدانم کی شکایت کرده اند و اینکه مقدار مهرم کمتر از سهم الارث ایشان بوده یا نه و یا اینکه حتی به این مورد هم مربوط می شود که کمتر یا بیشتر بوده باشد.اما زمانی که به نام من زدند ممنوع المعامله نبود همسرم.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..مهریه جزء دیون ممتاز است و در اولویت قرار دارد. وطلبکاران نمیتوانند مهریه شما راتوقیف نمایند.ودر واقع مازاد بر آن رامی توانند توقیف نمایند

مهریه دین ممتاز بوده و نسبت به بقیه دیون اولویت دارد مهریه پرداخت شده و اگر مالی باقی بماند بین بقیه طلبکاران عادی تقسیم میشود.

طلبکاران نمی‌توانند مهریه وصولی شما را وصول کنند

مهریه جزء دیون ممتاز می باشد.

با درود مهریه از طلب شخصی جدا است

سلام
طلب ایشان از مهریه شما قابل وصول نیست

باسلام
مهریهخ شما ربطی به بدهی همسرتان ندارد