آیا میتوانم بابت سکونتش درخواست اجرت المثل نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۵ #16822354

با سلام و احترام
من با همسر سابقم در یک واحد آپارتمان شریک هستیم که وسایل موجود در آن با فاکتور متعلق به من است. بعد از طلاق ایشان از آپارتمان بیرون نرفتند و با تعویض قفل چند سال است در آنجا ساکن هستند. نه حاضر بفروش است نه سهم مرا میخرد. میتوانم بابت سکونتش درخواست اجرت المثل نماییم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هم اجرت المثل ایام تصرف و همدستور فروش مال مشاع را میتونی مطالبه کنی

با سلام - بله میتوانید اجرت المثل زمانهایی که ایشان در تصرف داشته اند را اخذ نمایید ومیتوانید در صورتیکه ایشان نمی خرد درخواست مزایده جهت فروش را بنمایید .

سلام وقت بخیر
می توانید اجرت المثل ایام تصرف دریافت نمایید و همچنین دستور فروش مال مشاع را از دادگاه بگیرید.

بله می توانید
همچنین می توانید تقاضای فروش ملک از طریق مزایده را نیز بنمایید

بله می توانید اجرت المثل این مدت را مطالبه کنید ضمن این که خلع ید از ملک مذکور را بخواهید