چطور میتوانیم ارث پدریمان را از زن و بچه ی پدر بگیریم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۶ #16806087

سلام داداش بنده تو خونه پدری زندگی میکرده و ما هیچ گونه تقسیم ارثی نکردیم پدرم الان فوت کرده زن و بچش ایا میتونند حق همه مارو ببرن؟هیچ گونه سندی هم در کار نیست ایا انحصارورثه کنه این خانوم وارث اموال میشه؟اموال نیز مال خونه پدری بوده بعد فوت مادرم این داداش کوچیکه شریک اونا زندگی میکرده و در کل الان این زن و بچه موندن و اموال کسی دیگ تو اون خونه نیست و زن هم میگه میخوام برم ما چجور میتونیم حقمون بگیریم از میراث پدری

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول انحصاروراثت بگیرید
دوم تقاصای تقسیم ترکه رامطرح کنید

سلام شما میتوانید ابتدا دادخواست حصر وراثت بدهید سپس از آنجایی که اموال متوفی متعدد بوده دادخواست تحریر ترکه را برای مشخص شدن ترکه و دیون مطرح میکنید. منظر شما از اینکه مطرح نموده اید هیچ گونه سندی نیست چناچه مربوط به ملک باشد در صورت وجود مبایعه‌نامه باید استعلام از دفتر املاک صورت گیرد و در صورت داشتن سند رسمی ملک به نام متوفی باید استعلام از اداره ثبت توسط دادگاه صورت بگیرد بنابراین به صرف اینکه سند در دسترس شما نمی باشد این باعث نمی شود که دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نکنید شما به استناد گواهی حصر وراثت دادخواست تقسیم ترکه را مطرح کنید.

با سلام :
می بایست در مرحله اول انحصار وراثت انجام شود .
سپس درخواست تحریر ترکه مطرح کنید و بعد از مشخص شدن نتیجه تحریر ترکه :
درخواست تقسیم ترکه به دادگاه تقدیم نمایید .

باسلام
شما ابتدا درخواست انحصار وراثت نمایید.سپس دادخواست تحریر ترکه که مشخص شود چه اموالی دارد.درانتها درخواست تقسیم ترکه که باتوجه به انحصار وراثت ومشخص شدن اموال آنرا بین وراث (مطابق انحصاروراثت )تقسیم میکنند

سلام باید انحصار وراثت نمایید و سپس درخواست تحریر و مهم و موم ترکه مطرح کنید در نهایت درخواست تقسیم ترکه به دادگاه تقدیم کنید .