کجا برویم که بتوانم طلاقم را بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۷ #16799772

سلام..من در حال حاضر عقد هستم و با همسرم مشکل دارم و تنها مهریه م را خواستارم..و ۴ ساله دادگاه مشکلم را حل نکرده است..

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آسانترین و نزدیکترین راهکار بذل مهریه و طلاق توافقی است. و اخذ وکالت بلاعزل برای طلاق توافقی از زوج

با سلام، از نظر قانون شما ازدواج کردید و میتونید مطالبه مهریه کنید، و تمام مهر و مطالبه کنید. اما در صورت وقوع طلاق اگر باکره بودن اثبات شود نصف مهر تعلق می‌گیرد

بهتراست وکیل بگیرید تاباآشنایی باقوانین بهترین راه رابشماارایه دهد.

با سلام
اگر مشکل شما مهریه است که طبق روال قانونی اگر زوجه تمکن مالی نداشته باشد اعسار و اقساطی برای شما پرداخت خواهد نمود
اگر مشکل شما گرفتن طلاق است که بایستی عسر و حرج شما بر دادگاه اثبات گردد در غیر اینصورت حکم طلاق صرفا با رضایت و خواسته زوج خواهد بود

سلام
در صورت عدم ازدواج و باکره بودن نصف مهر به شما تعلق میگیرد و برای تقاضای طلاق می بایست دلایل قابل قبولی را ارائه نمایید . شما با انتخاب مشاوره تلفنی میتوانید راهکار مناسب را دریافت نمایید !