دادن حضانت فرزند ۵ ساله به پدر چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۹۷ #16783338

سلام وقت شما بخیر
برای دادن حضانت فرزند ۵ ساله به پدر چه درخواستی نیاز است؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مادر حضانت فرزند خود رد کند باید با حضور در دفتر اسناد رسمی اقرار و حضانت را به پدر واگذار نماید

سلام، از طریق دفاتر اسناد رسمی حضانت را رسما به پدر واگذار نمایید.

با سلام،حضانت علاوه بر حق تکلیف هم هست که بر طبق قانون تا هفت سالگی بر عهده مادر است برای رد حضانت بستگی به شرایط دارد که آیا شرایط نگهداری از فرزند را ندارد؟که حسب همراهی یا عدم همراهی پدر فرزند می تواند با توافق یا از طریق اقرارنامه و یا دادگاه برای رد حضانت اقدام نماید.

سلام واگذاری‌حضانت مطرح کنید .در صورت توافق میتوانید ب دفتر اسناد مراجعه نمود و طی اقرار حضانت را ب پدر محول کنید

در محضر طی اقرارنامه رو حضانت بفرمائید

باسلام
مادر میتواند از حق خود صرفنظر و حضانت را رد نماید و فرزند را به پدر بسپارد.

حضانت تا ۷ سالگی حق و تکلیف مادر است، می توانید در این خصوص توافق نمایید