راهی داره من برای ازدواج به رضایت پدر نیاز نداشته باشم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲۱۲ #16776274

پدرم اعتیاد داره و به من و مادرم فحاشی میکنه و خیلی اذیت و آزار میده همه ی این سالها هم مادرم خرج زندگی رو داده مادرم میخوان طلاق بگیرن و برای مهریه و نفقه هم شکایت کنن ولی بعدش دیگه می ترسیم خونه بمونیم میخواستیم از خونه بریم بعدا این کارها رو انجام بدیم ممکنه این کار در قانون به ضرر ما باشه ؟ و اینکه بابام و پسرش منو خیلی اذیت میکنن راهی داره من برای ازدواج به رضایت پدر نیاز نداشته باشم و خبرشون نکنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائین

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دادگاه پیگیری و اقدام نمایید.

اگر پدرپدتان (پدربزرگتان)در قید حیاط می باشند با اجازه آن می توانید ازدواج کنید . در غیر این صورت با مراجعه با دادگاه می توانید دستور دادگاه را بگیرید .

با سلام.
میتوانید دادخواست اذن ازدواج به طرفیت ایشان در دادگاه خانواده مطرح کنید.

با احترام می توانید از طریق دادگاه اقدام و دادخواست تجویز ازدواج را مطرح نمایید

سلام..بله از طریق دادگاه اقدام کنید

ازدواج دختر باکره نیازمند اذن پدر هست لیکن معمولا در این موارد اگر پدر دلایل موجهی برای عدم اذن ب ازدواج نداشته باشه میشه از دادگاه طی دادخواستی برای ازدواج اجازه و حکم گرفت،مطالبه مهریه ارتباطی ب ترک منزل ندارد

میتوانید با معرفی خواستگار خود به دادگاه خانواده به طرفیت پدر دادخواست بدهید.