آیا میتوانم هزینه های حق الوکاله را از شاکی این سه پرونده که بی جهت ما را به دادگاه کشاند و هزینه اضافی و بی جهت به ما وارد نمود دریافت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۴ #16769440

با سلام. ما توی سه پرونده مجزا از شخصی که شاکی شده بود پیروز شدیم و برای حق الوکاله توی سه پرونده که یکی از آنها مهریه , یکی شکایت اتهام به رابطه نامشروع و دیگری طلب ۱۷۰ میلیونی بوده پیروز پرونده و رای قطعی بنام ما صادر شد. آیا میتوانم هزینه های حق الوکاله را از شاکی این سه پرونده که بی جهت ما را به دادگاه کشاند و هزینه اضافی و بی جهت به ما وارد نمود دریافت نمایم؟ در صورت مثبت بودن پاسخ چه شکایتی را باید به دادگاه ارائه نمایم؟ با تشکر از بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به این دارد که شما ثابت کنید شخص شکایت واهی کرده واز ابتدا اطلاع داشته است

گرفتن خسارات بستگی به این دارد که شما ثابت کنید شخص شکایت واهی کرده واز ابتدا اطلاع داشته است

سلام. اینکه شما بتوانید خسارتهایی که خواهان یا شاکی به شما وارد کرده را بگیرید، منوط به اثبات دو شرط است: اول اینکه اثبات کنید او از اول می دانسته که رای نمیگیرد و محق نبوده و دوم اینکه از عمد شکایت کرده مطابق ماده ۵۱۵ قانون ایین دادرسی مدنی.