کمیسیون میشه رای و عوض کنه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۷ #16768105

در مرحله اول پزشک قانونی رای به نفع من داده که مشکل قرن با عمل جراحی بهبود می یابد
حالا شوهرم اعتراض کرده که با عمل درست نمیشه اعتراض کرده بره کمیسیون
من استرس گرفتم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قابل پیش بینی نمی باشد. احتمال زیاد نظریا پزشکی قانونی تایید می شود.

درود .امکان اعتراض وجود دارد کمیسیون با دقت نظریه پزشکی قانونی را بررسی میکند و نتیجه قابل پیس بینی نیست

سلام به مخاطب گرامی
در صورتی که پزشک قانونی نظر به بهبودی داده است نظر کمیسیون هم با توجه به آن بررسی می شود و ملاک ‌نظر پزشک قانونی است.

با اعتراض همسرتان مجدد از اول کمیسیون پزشکی تشکیل می‌شود و با بررسی مجدد در صورت دلایل محکمه پسند و مدارک جدید رای صادر می‌شود

با سلام،این مساله در صلاحیت تشخیصی پزشکی قانونیست هر چند حق اعتراض برای همسر شما هست اما باز در کمسیون پزشکی و با توجه به علم پزشکی در دنیای امروز بررسی میشود.

باسلام امکان اعتراض وجودداردبستگی به نظرکمیسیون مربوطه دارد

سلام
قابل پیش بینی نمیباشد