آیا بنده با این مبایعنامه سمت دارم که دادخواست ابطال سند رو بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۲ #16744068

سلام خدمتت
اساتید و بزرگواران
یه ملک اربابی در روستای ما بوده حدودا ۳۰۰۰متر مربع که یه سند عادی (جز مثتسنیات تقسیم نامه اصلاحات ارضی هست سال ۱۳۴۲) رو داره
یکی از روستاییان با لابی گری با شورای ده در سال ۸۶ یه برگه گرفت و رفت دور۵۰۰ متر رو دیوار کرد و سندش رو گرفت چون معارضی نداشت.در سال ۱۳۹۰ ۵۰۰ متر دیگه از زمین فوق رو گرفت ولی دیگه نسبت به اون ۵۰۰ متر بعدی اقدام به گرفتن سند نکرد
حالا اون ارباب از اروپا برگشته و اون ۱۰۰۰ متر رو طی یه مبایعنامه عادی به من فروخته
حالا بعد از بررسی از اداره ثبت و اسنتد متوجه شدم سند ۵۰۰ متر اولی اصلا منشا قانونی نداره و ۵۰۰ متر دوم که اصلا هیچ چیز نداره

۲)اگر بتونم و تو دادگاه رای ابطال رو بگیرم ملک مال بنده است یا باید بعد از رای برم دنبال اثبات مالکیت
۳)در صورتیکه برم دنبال اثبات مالکیت بعد از ابطال سند اون ملک آیا درب ملک فوق را پلمپ میکندد یا خیر
خیلی دوستون دارم و خیلی چیز ازتون یاد گرفتم❤❤

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدوا در خصوص اثبات مالکیت خود اقدام نمایید.

سلام وقت بخیر
بدوا اقدام به اثبات مالکیت خود نمایید.

باسلام
شما با این مبایعه نامه نمی توانید سند را ابطال کنید

سلام ، چندین راهکار برای این موضوع وجود داره که بسته به شرایط شما باید انجام بشه ، اگر اون ارباب ( حسب فرمایش شما ) خودش در ایران هست و می تونه دعوی خلع ید علیه اون آقا به نسبت ۱۰۰۰ متر زمین اقامه کنه و اگر نیست به شما وکالت با حق توکیل به وکیل دادگستری بده که شما به وکالت ایشان و از طریق وکیل طرح دعوی کنید و آثارش به شما بر می گرده ، راهکار دوم برای شما اقامه دعوی احراز مالکیت و همزمان طرح دعوی ابطال سند و خلع ید علیه اون شخصیه که ملک رو تصرف کرده

با سلام
ابتدائا باید جهت اثبات مالکیت خود اقدام نمایید.

باسلام. نیازمند بررسی مدارک علی الخصوص نحوه مالکیت ارباب بر زمین میباشد. ولی بر فرض اینکه مالکیت ارباب بر زمین قطعی باشد بعد از ابطال سند جدیدالصدور نیاز به اثبات مالکیت نمی‌باشد.