اگه من برم درخواست طلاق بدهم روز جلسه رسیدگی باید فقط مهریه زنم بدم یا چیزای دیگم هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۳ #16738322

سلام عرض ادب
میخاستم بپرسم اگه من برم درخاست طلاق بدم روز جلسه رسیدگی باید فقط مهریه زنم بدم یا چیزای دیگم هست؟ اصلا روز جلسه رسیدگی قاضی حکم طلاق بمن میدهد یا خیر؟ خواهشا چندتا وکیل پاسخ بدن با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علاوه بر مهریه ، ایشان میتوانند نفقه معوقه ، اجرت المثل و نصف دارایی شما را نیز مطالبه نمایند.

با سلام
جسارتا به جای چندتا وکیل (صرف نظر از واحد شمارش انسان که نفر میباشد) بنده به سؤال کلی شما در ذیل بدون ذکر مواعد و تشریفات رسیدگی دادگاه خانواده در باب تقدیم دادخواست طلاق و عدم امکان سازش به صورت اجمالی بدین شرح پاسخ می دهم که :
پس از تقدیم دادخواست طلاق و تشکیل جلسه اگر مهریه و اجرت المثل ایام زوجیت را بصورت کامل پرداخت نمایید و در صورتی که فرزند مشترک داشته باشید بعد از تعیین تکلیف فرزند ، و نهایتا عدم امکان سازش و معرفی داور از جانب هر یک از زوجین و ارجاع زوجه به پزشکی قانونی برای تایید عدم بارداری و... که البته هر کدام از این موارد به تعیین وقت جلسات دادگاهی موکول شده که در این مدت چنانچه نفقه زوجه پرداخت نشود میتواند ترک انفاق شکایت کرده و در صورت اثبات جرم و صدور قرار مجرمیت برای زوج به حبس تعزیری تا یکسال و... خیلی مسائل حاشیه ای دیگه لذا بنده پیشنهاد میکنم حتما یه وکیل ماهر در امر خانواده برای موضوع تقاضای طلاق از دادگاه برای خود اتخاذ نمایید.
مؤید باشید

با سلام و احترام. برای صدور حکم طلاق از ناحیه شما مراحلی باید طی گردد در ابتدا تقدیم دادخواست به دادگاه که تعیین وقت از طریق سامانه به شما ابلاغ می گردد و در تاریخ جلسه باید در شعبه حاضر شوید در زمان رسیدگی باید به دادگاه داور معرفی نماید که جز تشریفات رسیدگی است و در خصوص نفقه و اجرت المثل نیز یا باید با زوجه توافق نماید یا به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع و مبلغ تعیین می گردد اگر در خصوص مهریه تعیین تکلیف نگردیده باشد با صدور حکم طلاق و در مرحله اجرا یا باید مهریه و دیگر حقوق مندرج در رای را پرداخت نمایید یا نسبت به حقوق مالی تقاضای اعسار دهید که با قطعیت حکم اعسار و پرداخت پیش قسط حکم طلاق قابل اجرا در محضر طلاق می باشد. با توجه به ماده ۲۹ قانون حمایت از خانواده باید در خصوص حقوق مالی زوجه دادگاه تعیین تکلیف نماید. حکم طلاق به این صورت سریع صادر نمی گردد مگر اینکه توافقی باشد که ظرف یک ماه قابل انجام است.

سلام
برای طلاق باید حقوق مالی همسرتان را پرداخت یا رضایت ایشان را جلب کنید. علاوه بر مهریه، اجرت المثل ایام زوجیت و سایر حقوق مالی را باید در نظر بگیرید.
در جلسه دادرسی حکم طلاقی صادر نمیشود و پس از ختم دادرسی در صورت صلاحدید گواهی عدم امکان سازش صادر میگردد که با آن گواهی میتوانید به دفاتر طلاق مراجعه کنید.

باسلام رسیدگی به دادخواست طلاق تشریفات خاصی دارد.واین نیست که طی یک جلسه شما مهریه پرداخت نمایید و حکم طلاق صادر گردد.

روز اول ک محکومیت ندارد و برای توضیحات ب دادگاه میروید و حکم طلاقی صادر نمیشود مگر طلاق توافقی باشد و بعداز مدت ۱۰الی۳۰روز کاری از هم میتوانید جداشوید